Következő iPhone tok tesztek

      Következő iPhone tok tesztek bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

trident iphone case

Ebben az esetben szállít robusztus védelmet, és kiterjed minden szempontból az új iPhone 7 plus, hogy megbizonyosodjon arról nincs tartós károsodás balesetek. Extra vastag rázkódáselnyelô sarkok veszi az ütésektől, keményített polikarbonát héj nyújt védelmet fényes és vannak dugók a kikötők és por szűrőket. Mint sok masszív lehetőség, hogy megfelel a 810F katonai szabvány cseppszámlálással, és akkor is kap egy képernyővédő fólia a csomagban. Ez elérhető a hét különböző színben. TridentCase

pirost iphone tok

A méhsejt belső mintázatnak köszönhetően ezen Seidio iPhone 7 plus toknak sikerül eloszlatni az okostelefont érő ütéseket, és sokkot. Van egy kényelmes gumírozott külső bevonat, amely hatékonyan növeli a tapadást. Valamint a mobiltok mellé kapsz egy kényelmes és praktikus extrát is egy fém kitámasztó személyében, amit könnyedén kipattinthatsz, hogy lehetővé váljon a kijelző mozizáshoz való használata. Az egymásba illesztett rétegek könnyen felszerelhetők és nem adnak túl nagy vastagságot az iPhone 6 mobiltelefonhoz. Ha tetszik a stílusa, akkor vehetsz a néhány különböző színű tokhoz, egy opcionális övre szerelhető tartót is.

A következő tesztet innen fordítottuk: cnet

Ismét egy gyönyörű kézműves prémium bőr tok. A Noreve tok egy igazi kis klasszikus stílust kölcsönöz az iPhone 6s tok nak. Ez a változat fejtetőre nyit függőlegesen olyan, mint egy hagyományos zseb notebook. Ez párnázott védelmet nyújt, és van egy puha bélés a Noreve logóval díszítve. A nagyvonalú nyílásoknak köszönhetően még zárt állapotban is minden része hozzáférhető marad. Sokféle színben és dizájnban kapható, gyári övcsattal együtt, hogy könnyebben lehessen hordozni a telefont.