iPhone 7-re ajánljuk

      iPhone 7-re ajánljuk bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Az iPhone 7 gyönyörű kialakítású. Kétségtelenül az egyik legnépszerűbb okostelefon a piacon. Azonban ahogyan az iPhone 7 gyönyörű, az is érzékeny a karcolásokra, amelyek napi használat során előfordulhatnak. Ha valaki, aki csak utálja azokat a “nagy teherbírású” vastag eseteket, amelyek megvédik az iPhont a nagyobb cseppektől, azt javasolnánk neked néhány Legjobb Slim iPhone 7 tokot az Ön számára. A vékony tok használatának előnye az, hogy az okostelefont szépen és vékony módon tárolja, miközben győződjön meg róla, hogy nem érte el ezeket a csúnya karcolásokat, ha durva felületre kerül, vagy ugyanabba a zsebébe kerül, mint a kulcsok.

Milyet használok én?

Személy szerint én inkább egy vékony iPhone 7 tokot használok az eszközömön, mivel szeretek tartani az iPhone-ot vékony és könnyű. Ne feledje azonban, hogy ezek az esetek nem lesznek képesek megvédeni okostelefonját a padlón lévő nagyobb cseppektől, és nem feltétlenül rendelkeznek a vastag és nehéz esetekben felhasznált abszorbeáló képességekkel, de ha törődnek a megjelenéssel, akkor ezek az esetek Az út. Olvassa el, hogy megtekinthesse, hogy a legjobb Slim iPhone 7 tokok közül melyiket kell megvásárolnia 2017-ben.

iphone 7 thin tok

A legjobb Slim iPhone 7 tokok

Az  iPhone 6 / 6s sarkát 2015-ben tekintettük át, és teljesen szerette az tokot. Most, hogy elérhető az iPhone 7-hez, mindezek számára, akik korábban használtak rá, ugyanazt az új készülékre rendelik. A Sál egy vékony és könnyű ház az iPhone 7-nek, amelynek vastagsága mindössze 0,5 mm. Ez a tökéletes eset az Ön szeretett okostelefonjának a mindennapi kopástól és karcolódástól való védelmére.

Nagyon jó azok számára is, akiknek van egy Jet Black iPhone 7, mert megvédi a rendkívül sebezhető eszközt a karcolásoktól és elveszíti magas ragyogását. Annak érdekében, hogy az iPhone 7 ne csússzon ki a kezéből A sál olyan szálcsiszolt felületet tartalmaz, amely biztosítja a jó tapadást. A Totallee’s The Scarf tokját iPhone-ra lehet megvásárolni, 10,99 dollárért.