iPhone 6 tok tesztelések

      iPhone 6 tok tesztelések bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Körülnéztünk az iPhone 6 tok piacon, hogy mi az amit megéri megvenni mostanában. A telefonokkal együtt, sokat fejlődtek az iPhone kiegészítők is, hiszen hol vagyunk már az egyszerű nyúlékony szilikontokoktól. Nézzük a kedvenc tokokat!

atmosphere iphone 6 tokok

A legjobb iPhone 6 és iPhone 6s tokok

Az iPhone 6 és 6s tagadhatatlanul egy gyönyörű design és a sok emberek, nagyon tetszik, nem egy olyan készülék amit el kéne rejteni a kíváncsi szemek elől. Ennek ellenére, ha valami tokra adnánk a fejünket akkor csak is igényes típusokat válasszunk!

Ez az, amit egy jó világos vagy átlátszó tok megold! Így biztos lehet benne, az iPhone 6 vagy 6s biztonságban lesz, anélkül, hogy egy terjedelmes, vagy éppen kevésbé vonzó tokban lenne, ha tényleg nem az ütésállóság az elsődleges szempont.

Case-Mate Tough Naked Case

iphone 6 case mate

A Csupasz Kemény esetben Case-Mate két részből áll, egy lökhárító és egy megerősített külső héj. Messziről akkor nem is veszi észre ebben az iPhone 6 tokban, különösen, ha úgy dönt, hogy a teljesen tiszta modell. Ez ad éppen elég tapadás, hogy tartsa be, de nem fog ragaszkodni a belsejét a zsebedben, vagy vegye fel szösz.

A gombokat szuper könnyű megnyomni, ami elengedhetetlen az ilyen komolyabb tokokban. Van egy füst fekete átlátszó opció is, de a sime átlátszó ezesetben tökéletes, ha azt szeretné, hogy megmaradjon a minimalista megjelenés!

Atmosphere ütésálló prémium sorozat

Sokáig kerestem én is a saját 6S telefonomra azt a védelmet, amivel nem lógok ki a sorból és mégis kellő eleganciát sugall, ezáltal az én kedvencem egyértelműen a legjobb iPhone 6 tok lett. Mindig is szerettem ha egy tok a legjobbak közül való. Az Atmosphere anyaghasználata, és a az átlátszó védelem iPhone 6-ra sem kivétel. Ez a tok egy kissé merevebb, mint a legtöbb a szilikon tpu cucc, hozzátéve, ezáltal a tartóssága is túlszárnyalja azokét. A széleken kaphatunk egy kis színárnyalatot, ha nem szeretnénk egyhangúságba burkolózni.

atmosphere iphone 6 tokok

A Atmosphere jól néz ki, és úgy érzi, szuper jó minőségű, és kevesebb, mint $ 15, ez messze az egyik legjobb ár-érték arányú egyértelmű tok.

iPhone és az átlátszó védelem

Ha ultra világos és ultra vékony, amit akar, a Case Ace az Ön számára. Ez az egyik kedvenc átlátszó iPhone 6 tok , mert annyira vékony.

Gombok könnyen tolható és a legtöbb, akkor felejtsd el, hogy van egy ügy az iPhone 6 (ami pontosan mit szeretne átlátszó eset)! Ne feledd, hogy a vékony, könnyű, és ultra tiszta is jelenti, minimális védelmet.

Teljesítmény Support Air Jacket

Ha nem tetszik arculata a telefonnak akkor a Power Support Air Jacket lehet megfelelő az Ön számára. Ez egy tökéletesen tiszta helyzet, hogy tökéletesen beburkolja az iPhone 6 egy igazán tiszta és jelöletlen shell.

Ez nagyon jó érzés a kézben, és még jön egy pár különböző kivitelben stílusok beleszámítva a tiszta, füst és matt. És ha egyértelmű nem a dolog, van egy egyszínű fekete opciót is.

Caseology iPhone 6 átlátszó tok

Ha azt szeretnénk, világos, de azt is szeretnék egy kis színt, a Caseology átlátszó tok iPhone 6 ad, hogy csak. Úgy működik, mint inkább a lökhárító a beépített tiszta vissza őr.

Ön kiválaszthatja különböző színeket a berendezés, vagy csak választani világos. Az ajak széle körül is felmerül alig védelme érdekében a képernyő csepp iPhone lefelé.

Spigen Case kapszula átlátszó tok

Spigen teszi lenyűgözően precíz, lézeres vágás, magas minőségű termékek. Az Capsule Tiszta ügy iPhone 6 sem kivétel. Ez világos, jól tapad, és jól néz ki.

Mint minden Spigen egyértelmű iPhone 6 tokokban a kapszula kezeljük bevonat megelőzése ellen sárguló a jövőben. Ha gondjai voltak a múltban sárguló esetben ez nem fog csalódást okozni.

Ha akarsz valamit, sima, hogy egyben egy kicsit több textúra és a tapadás, a Tough Air eseti-Mate egy nagyszerű választás. Jellemzője rácsok hátán belül, hogy hagyjuk, hogy felszívja egy kicsit sokk, mint a legtöbb más.

Rengeteg szórakoztató él szín közül lehet választani is, és persze lehet  egyenesen egyértelmű, átlátszó, vagy fekete iPhone 6 tok keretet is választani ha úgy tetszik.