Megjött az első Samsung tok szállítmány

      Megjött az első Samsung tok szállítmány bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

samsung incipio tok

Nem kell, hogy elrejtsd a Samsung-od az Octane tokkal, hála az Incipio-nak. Van egy átlátszó polikarbonát panel a hátoldalán, hogy feltárja a logó alatt, és kontrasztos színű bumper széleit úgy tervezték, hogy bármilyen nehéz behatást elviseljenek ésszerű keretek között.

Ütésálló mintás Samsung védelem

Ez elfedi a gombokat teljes körű védelemet ad az okostelefonnak valamint precíziós kivágásokkal szolgál a kamerának. Ez a könnyű Samsung tok nem ad túl sokat méretben az Samsung-hoz, de ez nem rossz ütésvédelemnek sem. A külső burkolat a legkülönfélébb színekben kapható az üzletekben.

body glove lila samsung tok

Itt az igazi védelem. Sokkal keményebb és robusztusabb védelmet kínál a Body Glove. A ShockSuit két részből áll, emellett teljes védelmet nyújt minden irányból az Samsung okostelefonnak. A microUSB csatlakozó is megfeleő védelemben részesül és természetesen a kiálló kamera is. A sarkok erősen megerősítettek, hogy az érzékeny készülék semmit se érezzen a Samsung tok ban történő elejtéstől. A Samsung tok megfelel a legújabb 810G katonai ütésálló szabványnak. Ha ez egy kicsit túl masszív benyomást tesz a számodra, vagy ha nem akarod, hogy a beépített képernyő védő a telefon méretét növelje, akkor nézd meg a Fusion Pro vagy a Rise tokot, az ára mindnek 30 $ körül mozog.

Kinyitható bőrtok

samsung bőrtok

Ha keresel valamit, ami egy kicsit különleges, akkor lehet, hogy könnyen elcsábítanak téged ezek a pompás bőr tokok a nevezetes Grovemade gyártótól. Ezek a kézműves valódi bőrből készült tokok gyönyörű minőségről árulkodnak, amelyek megfelelnek a dió vagy juhar fa keretben színes belsővel. Nem csak jól néz ki, hanem a tokok teljes körű védelmet nyújtanak a felhasználónak. Az ára azonban elég magas, könnyen elkérhetnek egy egyedi termékért akár több száz dollárt is.